Over ons

Over ons

Vertrouwen als fundament, Succes als resultaat

Sosar Express N.V is formeel opgericht in 2013 en sindsdien tot uw dienst voor al uw transport-gerelateerde zaken.

Sinds 2016 zijn wij ISO9001:2015 gecertificeerd, dit met  de focus op verbetering van kwaliteit,  efficiëntie en het versterken van vertrouwen van onze klanten en stakeholders.

Dat wij ISO-gecertificeerd zijn betekent dat wij conform de internationale norm opereren. In Suriname zijn wij 1 van de 3 transportbedrijven die de certificering hebben.

Wij zijn 1 van de 3 transportbedrijven die de ISO 9001:2015 certificering hebben in Suriname.

Missie

Onze missie is het bieden van veilige en betrouwbare transportoplossingen die mensen en goederen met elkaar verbinden. We zijn toegewijd aan het overtreffen van de verwachtingen van de klant door middel van innovatie en toewijding aan de hoogste servicenormen, terwijl we prioriteit geven aan het welzijn van onze belanghebbenden.

Visie

Onze visie is om een van de toonaangevende en meest vertrouwde transportpartners te zijn, bekend om onze toewijding aan veiligheid, duurzaamheid en innovatie.

Wat ons anders maakt:

De kernwaarden waarnaar wij leven:

Veiligheid

Wij streven ernaar het welzijn van werknemers, klanten en het publiek te waarborgen. Voor ons omvat dit het volgen van veiligheidsvoorschriften, het onderhouden van voertuigen, het geven van trainingen aan chauffeurs en meer.

Partnerships

Wij zetten ons in voor samenwerkingen en het opbouwen van sterke relaties met verschillende belanghebbenden. Samen kunnen wij meer bereiken!

Integriteit

Voor ons betekent dit een toewijding aan eerlijkheid, ethiek en morele principes in alle aspecten van de activiteiten van ons bedrijf.

Innovatie

Onze processen en procedures voortdurend verbeteren is voor ons van groot belang. Wij moedigen vooruitstrevende en proactieve benaderingen aan in elke situatie.

Betrouwbaarheid

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat wij goederen en transport-diensten op tijd en in goede staat leveren. In geval van onregelmatigheden breiden we ons uit tot tijdige communicatie, waarbij we ons inzetten om klanten op de hoogte te houden van eventuele vertagingen en of wijzigingen.

Benieuwd wie achter de operatie zit?

Powered by our people

Enkele van onze partners: